Reconeixement als panafricanistas de Barcelona Diada de África 2012


(Lleida) Volem recordar a tots els panafricanistas, afrodescendents,africans i simpatitzants de l'alliberament africana que el movimentpanafricanista de Barcelona, ha estat nominada per al PremiÀfrica 2012 que atorga la prestigiosa organització germana SOS ÀFRICA.
El Jurat ha decidit atorgar el Premi per la tasca que està realitzantentre els africans de Barcelona, la lluita heroica per la reparacióPNL OEUA així com els projectes de cooperatives de ferrallaposada en marxa per Lukumtaka o les denúncies per les batudes isense papers de Sankofa. És un premi PER TANT de reconeixement a tot el moviment panafricanista.


Desde l'assemblea de lleida volem manifestar les nostresfelicitacions als nostres germans i companys de barcelona per aquest reconeixement, a una llarga trajectòria de lluita que va començar amb la lluita de Alfonse Arcelin i continu amb la campanya pel nostre company Aliu asesindo pels Mossos. Com va manifestar recentment el germà Abuy Nfubea la nostra organitzacióno és una consecució de congressos acadèmics de gent quenomés demana signatures per internet sinó la manifestació de la defensa de la classe treballadora africana i els drets civils de la comunitat negra mitjançant la reparació, la destrucció de laesclavitud i l'ajusticiament dels tiets tom. Des lleida avui més que mai

Es per tant l'hora d'intensificar la lluita i seguir treballant fins a ferrealitat els somnis de nkruma, Winnie Mandela, Garvey i Cabral: una africa una nació. El president de La nostra organització a Barcelona Kemit Nkareba, serà la persona que reculli el premi en l'acte d'homenatge a la Mare Àfrica que tindrà lloc el dia 25 de maig, Dia d'Àfrica, al Col · legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya, a les 19h00, a Ramblade Catalunya n º 8, principal. En l'acte pronunciarà unes paraules.
El programa de l'acte el trobaràs al Llibreweb del dia d'Àfrica (www.eldiadeafrica.org). Animem als africans a aprendre l'HimneÀfrica que tots cantarem (al web) Esperant que puguem veure'ns aquest dia, aprofito l'oportunitat persaludar-te i felicitar. atentament,
cap ésser humà és il · legal Uhuru Afrika
reparacio ya

Uhuru Lukumtka